Партньори

Лятното издание на AniFest 2018  се осъществява с подкрепата на:

Varna Sports Palace

Д
ворец на културата и спорта – гр. Варна, e многофункционален комплекс за конгресни, културни и спортни мероприятия. Разполага с 6 многофункционални зали, възстановителен център, фитнес зала, прес-център, модерен търговски център.

Зала „Конгресна“ може да се преобразува с игрално поле (с размери 50х25м. и височина 15 м.) с електронно информационно табло за отчитане на реално, игрово време и резултати.

Комплекс „Младост“ е съставен от 5 самостоятелни зали, подходящи и за тренировки. Разполага с шумоизолиращи и електронно-управляеми завеси.

Непосредствено до залите за тренировка се намира зала „Палас Прес“. Подходяща за провеждане на пресконференции, анализи и разбори на спортни срещи и тренировки. Оборудвана е с видеотехника „Барковижън“, шрайбпроектор, подвижен екран, Hi-Fi уредба, високоскоростен достъп до Интернет.

Комплексът разполага и с 2 фитнес зали, оборудвани с модерни тренировъчни уреди. Спортно-възстановителният център е обзаведен с необходимата техника за пълноценно възстановяване (сауни, тангентори) и рехабилитация на спортистите, както и с електролечение и физиотерапия.

Дворецът на културата и спорта има и голям търговски център, предлагащ възможности за отдих и приятно прекарване на свободното време.


tomodachiLogo

T
omodachi-BG e първият за страната физически аниме магазин, който отвари врати в морската ни столица – Варна, през месец април 2016 година.

Стартирайки през 2015 година, магазинът бързо се развива и след 6 месеца създава едно много специално място, където всички феновете да могат да се докоснат до аниме културата по всяко време!

Освен огромното разнообразие от всякакви аниме артикули на страхотни цени – чаши, тениски, плакати, манги, cosplay аксесоари, плюшки, фигурки и още и още…  в магазина може да намерите и разнообразни K-pop и гейминг фен артикули!

Но изненадите не свършват до тук, в магазина може да се забавлявате с приятели на различни конзоли, игри, работилници и тематични дни!

Мястото където да се забавляваш с приятели!


Animes-bg

A
nimeS-bg.com е най-големият български интернет портал, специализиран в популяризирането и разпространяването на аниме и манга. Сайтът разполага с огромна база данни, като освен линкове за сваляне, предлага и голямо разнообразие от скрийншотове, резюмета, трейлъри, фен арт и много други неща от аниме света. Освен огромната база данни, сайтът разполага и с динамичен форум, в който потребителите могат да изразяват мнения по разнообразни теми като японски изкуства, анимета, манги, хентай, гейминг, филми, музика, философия, любопитни факти, творчество, новини и много други.


cosplay-bg

C
osplay-bg.com – Българският косплей портал е сайт, посветен на косплей изкуството в България, като в него можете да намерите, както актуална информация за косплей събитията в страната, под формата на статии, репортажи и интервюта, така и полезни съвети за подготовката на косплей.