ANIFEST 2021 – ФЕН БИЛЕТИ 

 

Тази година специално за десетото ни юбилейно издание и за да зарадваме най-големите си фенове, сме подготвили специални ФЕН билети!

 

Ето какво още ще включа ANIFEST 2021 ФЕН БИЛЕТА:

  • Лимитирани ФЕН билет;

  • Двудневен достъп до цялото събитие;

  • Специална VIP зона в залата;

  • Възможност да се снимате в специалната ни фото-зона заедно с официалните лица на събитието (коплей жури, водещи, специални гости и прочие);

  • Фен карти с автографи на косплей журито;

  • AniFest 2021 – eксклузивен мърчандайз на събитието

  • Минерална вода във VIP зоната

  • Отделен БЪРЗ вход – възможност за по-бързо влизане в залата, както и достъп до щандовете на изложителите – без опашки, без чакане

(само първият ден от фестивала)

  • Специални отстъпки от щадновете на изложителиет по време на събитието

  • ОЩЕ МНОГО ЮБИЛЕЙНИ ИЗНЕНАДИ 

 

Билетите ще са лимитирана бройка и ще бъдат само 50 броя, като за най-големите ни фенове!

 

КАК ДА СЕ СДОБИЕШ СЪС СВОЯ ANIFEST 2021 – ФЕН БИЛЕТ?

Бройката на ФЕН БИЛЕТИТЕ, ще бъде лимитирана и ще може да се сдобиете с тях само онлайн от формата за регистрация (може да откриете формата малко по-надолу).

Те ще се предлагат само на предварителна продажба до 15ти август 2021г., след тази дата няма да можете, да поръчате повече от ФЕН БИЛЕТИТЕ.

 

КЪДЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ СВОЯ ANIFEST 2021 – ФЕН БИЛЕТ?

Твоят специален и лимитиран ANIFEST 2021 – ФЕН БИЛЕТ, ще получиш грижливо опакован по куриер, заедно с нашето персонално послание!

 

 

 anifest2021-fan-tickets

 

В А Ж Н О !!!

Молим Ви да внимавате при попълването на формата, тя трябва да е правилна и коректна, в противен случай нашият екип няма да я обработи, а вие няма да получите своят ANIFEST 2021 – ФЕН БИЛЕТ

ВАЖНО – При попълване на формата, молим да използвате кирилица.

 

ВСИЧКИ ПОЛЕТА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

 

 

Преди да ни посетите, молим да се запознаете с ПРАВИЛАТА на фестивала, за да си грантирате едно уникално преживяване!

⭐⭐⭐ Лица до 8 години (включително) влизат безплатно, след удостоверяване на тяхната възраст с документ с тяхна снимка – ученическа карта, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат придружени от родител, или пълнолетен роднина, като придружителят трябва да има закупен редовен билет.

⭐⭐⭐ Лица до 12 години (включително) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат придружени от родител, настойник, или пълнолетен роднина, като се закупуват редовни билети от всички.

⚠⚠ ВНИМАНИЕ ⚠⚠⚠

При откриването на посетител БЕЗ гривна (билет) в залите където се провежда AniFest 2021 от организаторите (в това число и служители на ДКС-Варна) и отговорните лица (доброволците), то той ще трябва да заплати билет в ТРОЕН размер от определената оригинална цена!

ПРИ ОТКАЗ ОТ СЪДЕЙСТВИЕ НА ЛИЦЕТО, ТОВА ЩЕ СЕ СМЯТА ЗА НАРУШЕНИЕ И ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕСТЕНИ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ И ВЛАСТИ