• 00ДНИ
  • 00ЧАСА
  • 00МИН.
  • 00СЕК.

K-POP SHOW - ЗАПИСВАНЕ

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

  1. Записването за K-pop Dance Show-то на лятното издание на AniFest 2024 е доброволно и безвъзмездно.

2. Може да участвате само с хореография от оригиналните К-поп клипове (не се допускат кавъри на К-поп звезди).

3. До участие ще се допускат само групи, няма да се допускат солови участници.

4. Групата трябва да се състои от минимум 2-ма и максимум 13 души.

5. Всяка група трябва да има отговорник. Записването и комуникацията с организаторите на K-pop Dance Show-то се осъществява само и единствено от отговорника на групата.

6. Един участник може да участва в максимум две различни групи в шоуто.

7. Една група може да участва с максимум два танца в шоуто.

8. Няма ограничение в броя подадени записвания за шоуто.

Участниците в K-pop Dance Show-то получават БЕЗПЛАТЕН ВХОД за AniFest 2024, също така за участниците в шоуто ще има осигурена безплатна минерална вода, която ще се дава на бара във фестивалното кафене.

9. Няма да се допускат дублиращи се танци!

ВАЖНО – ще дадем възможност на една от групите чийто танц се повтаря или малко не й е достигнало, за да участва в шоуто, да открие официално събитието първия ден!

10. Трябва да изпратите запис на своя танц, в пълен състав и без монтаж – качете записа на танца като скрито видео в YouTube и ни изпратете линк към него.

11. Максимално времетраене на участие – 5 минути.

– допустими песни в един MIX – МАКСИМУМ 5 броя;

– максимално времетраене за интро – 30 секунди;

(ако сте избрали да правите MIX или танца Ви има интро, то общото Ви време не трябва да надвишава 5 минути)

12. Желателно е за изявата си да подготвите специално сценично облекло (тематично облекло).

13. Допуска се участието на реквизити, но не и такива, които са изработени от материали, които биха могли да наранят участниците или публиката.

ВСИЧКИ РЕКВИЗИТИ ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА СЪБИТИЕТО!

ЗАБРАНЯВА СЕ ХВЪРЛЯНЕТО НА ВСЯКАКВИ ПРЕДМЕТИ КЪМ ПУБЛИКАТА!

ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ ХРАНИ И ТЕЧНОСТИ, ПИРОТЕХНИКА И КОНФЕТИ!

Организаторите си запазват правото да не допуснат група до представяне на сцена, ако прецени, че това би ги застрашило по някакъв начин или би застрашило публиката.

14. Абсолютно забранен за външни лица е достъпа до съблекалните и правенето на снимки в тях. Ако такъв човек бъде открит от охраната, той ще бъде санкциониран според правилата на събитието.

15. Със записването си за участие в K-pop Dance Show-то на лятното издание на AniFest 2024, изразявате съгласието си да бъдете снимани и записвани, както и заснетите материали да бъдат използвани от организаторите с рекламна цел.

16. Организаторите си запазват правото да правят промени по гореописаните правила, като при наличието на такива, те ще бъдат обявени публично!

ОРГАНИЗАТОРИТЕ СИ ЗАПАЗВАТ ПРАВОТО ДА НЕ ДОПУСНАТ УЧАСТНИЦИ, КОИТО СМЕТНАТ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТ, ИЛИ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ КОРЕКТНО УСЛОВИЯТА ЗА ЗАПИСВАНЕ!

НАЧИН НА ЗАПИСВАНЕ

  1. За да се запишете за участие в K-pop Dance Show-то на лятното издание на AniFest 2024, моля изтеглете специално подготвената от нас бланка: 

Попълнете бланката на български език, след което я изпратете на посочения адрес, заедно с всички необходими файлове:

k_anifest@abv.bg

МУЛТИМЕДИЯТА, която ще ползвате за участието си, трябва да бъде споделена чрез Google Drive – НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДАДЕТЕ ДОСТЪП!

(не е задължително файловете да се изпращат със записването, може да бъдат пратени на по-късен етап, но не по-късно от 17-ти август)

2. Записването и комуникацията става само от един имейл – този на отговорника на групата!

3. Всеки ще получи отговор за потвърждение, че имейлът му е получен.

4. Всички одобрени участници, ще бъдат уведомени по имейл и добавени в работната ни група във Фейсбук!

Затова молим да следите пощите си, за отговор от наша страна!

ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕЛАТЕЛНО Е УЧАСТНИЦИТЕ ДА СЕ ЗАПИШАТ ВЪЗМОЖНО ПО-РАНО, ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ УЛЕСНЯТ И НАС

5. Записването за участие в K-pop Dance Show-то на лятното издание на AniFest 2024 представлява писмено съгласие с правилата за K-pop Dance Show-то и общите правила на събитието, при неспазването им организаторите имат право да не допуснат/ отстранят участник.

ЗАПИСВАНИЯ НА МЯСТО НЯМА ДА БЪДАТ ПРАВЕНИ, ТЪЙ КАТО ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНА И НЯМА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я ПРЕПРАВЯМЕ!

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НИ ИЗПРАТЯТ СЛЕДНОТО:

  1. Попълнена бланка – след като изчетете правилата, трябва да изтеглите съответната бланка, да я попълните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на български език, да я запишете във формат – .docx и да ни я изпратите.

2. Мултимедия:

– мултимедиен файл, който трябва да бъде във формат .MP4 – съотношение [16:9] – max 1920х1080 – min 1280х720 – мултимедийният файл, може да бъде съвкупност от изображения и музика или видео с необходимия музикален фон за вашето участие.

Не е задължително мултимедията да се изпраща със записването, може да бъде пратена на по-късен етап, но не по-късно от 17-ти август.

НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДРУГИ ФОРМАТИ!

ПРОВЕРЯВАЙТЕ ФАЙЛОВЕТЕ ПРЕДИ ДА БЪДАТ ПРАТЕНИ КЪМ НАС!

Музикалния или Мултимедиен файл, трябва да бъде САМО ЕДИН, за цялата сценка. Да не се налага ПАУЗИРАНЕ и ползването на повече от една програма за възпроизвеждане.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ НЕ ОБРАБОТВАТ И НЕ ИЗГОТВЯТ МУЛТИМЕДИЯТА НА УЧАСТНИЦИТЕ!

ЗАБЕЛЕЖКА – Ако нямате мултимедия и не желаете такава да се прожектира, в такива случаи за фон ще седи логото на събитието и САМО тогава, трябва да ни изпратите само музикален файл във формат – .MP3

Предлагаме употребата на тези две програми, изцяло БЕЗПЛАТНИ СА, могат да се ползват свободно и НЯМАТ воден знак!

https://www.openshot.org/

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

СРОКОВЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ

  1. Крайният срок за записване в K-pop Dance Show-то на лятното издание на AniFest 2024 e 4-ти август 2024г. (до 23:59 ч.), след тази дата няма да бъдат приемани записвания!

2. Всички кандидати ще бъдат информирани до 07.08.2024 г. дали са допуснати до участие.

3. ВСИЧКИ МУЛТИМЕДИЙНИ ФАЙЛОВЕ, които ще се ползват за участието, трябва да бъдат изпратени до 17-ти август 2024г. до 23:59 часа.

ПРОМЕНИ ПО ИЗПРАТЕНИТЕ ФАЙЛОВЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРАВЕНИ СЛЕД ТАЗИ ДАТА!

4. До 20-ти август 2024г. включително (до 23:59 ч.), всички записани участници, трябва също така да публикуват своя снимка със сценичното си облекло в организационната фейсбук група, с което ще потвърдят финално своето участие!

СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ

Молим всички участници, да спазват общочовешките норми за поведение, да са точни и дисциплинирани.

Всички участници трябва да бъдат напълно готови зад сцената 30 мин. преди началото на състезанието, ако това условие не бъде изпълнено, организаторите имат право да не ги допуснат до участие.

Всички участници в K-pop Шоуто получават БЕЗПЛАТЕН ВХОД за лятното издание на AniFest 2024 и осигурена минерална вода, която ще се дава на бара във фестивалното кафене.

НЕКА ЗАКРИЕМ ПОДОБАВАЩО ANIFEST 2024 С НАЙ-НАЕЛЕКТРИЗИРАЩОТО К-ПОП ШОУ