anifest2021-JAPANESE-workshop-SATORI-anime

 ЯПОНСКА ЗОНА 

Тази година нашата Японска Зона се разраства и ще ви очаква още по-пъстра от всякога!

 

Привкус на екзотика, зелен чай, калиграфия, манга, кимона и още много изненади от Страната на Изгряващото Слънце, ще ви очакват в станалата вече традиция – ЯПОНСКА ЗОНА на AniFest 2022.

 

Елате да се потопите в света на Япония и да се докоснете до нейната мистика, заедно с приятелите ни от Японска Езикова Школа САТОРИ, които ще ви разкажат за всички тайнства на гейшите и самураите, и ще ви предложат вкусен японски чай!!

Ще можете да научите как да пътувате до Япония, както и как да си сгънете красиво оригами, в целодневните им работилници.

А за най-любознателните не пропускайте да се запишете в техните специални демо уроци по ЯПОНСКИ ЕЗИК!!

 

Кои са Сатори?

Японска Езикова Школа Сатори, е новооткрита школа във Варна, чиито ръководител е наш дългогодишен приятел и познайник на фестивала – сенсей Антоан.

 

„Никога не е късно да започнеш да учиш!“

 

„Основният ни преподавател Антоан Николаев Костадинов е с над 10 годишен опит  свързан с японският език и култура, като 6 години от тях са в преподаването на японски език.

Посетил вече 9 пъти Страната на Изгряващото Слънце, той е харизматична личност, която учащите харесват, защото бързо ги предразполага в една приятна среда и приятелска атмосфера. Присъствал е на лекции и семинари свързани с японски език, както в България, така и в чужбина.

Има над двумесечен стаж в град Сайтама през 2018 г., който значително е помогнал и подобрил методите му на преподаване и който с удоволствие ще сподели и с вас.“

 

Facebook – https://www.facebook.com/satori.language.center

Сайт – https://satoricenter.eu/

 

 

Още много изненади ще те очакват в специалната Японска Зона, не я пропускай!